College

1, 2 eller 3 år på Gym College – du bestemmer selv!

College vil være rammen om fritid og dagligdagen for dig og mange andre elever. Samlet for alle vores elever er, at de er unge mennesker, der elsker idræt og som gerne vil udvikle sig personligt. Derfor er fysisk aktivitet en fast del af hverdagen for alle – også uden for undervisningen. Du er dermed sammen med mennesker som vil det samme som dig!

En anden fast del af hverdagen er de lækre måltider, som giver kræfterne til den fysiske aktivitet. Vores køkken er kendt for at lave fantastisk mad.

Din uddannelse er vigtig og du følger undervisningen på normale betingelser. Du kan få hjælp til at strukturere din hverdag, så du kan nå det hele.

Du kan vælge mellem to linjer springlinjen eller rytme & dans-linjen.

 

Spring

Er du vild med springgymnastik? Kan du ikke få nok af flikflak, skruer, kraft-barani, dobbel backs og alle de andre fede spring på airtrack, fiberbane og trampet? Så er spring på Gym College lige noget for dig!
LÆS MERE

Rytme & dans

Er du vild med at bevæge dig til musik og vil du gerne udvikle dig indenfor både dans og rytmisk gymnastik, har du nu muligheden for at søge om plads på Gym College Viborg!
LÆS MERE

De bedste faciliteter

Gym College Viborg har nogle af landets flotteste og bedste idrætsfaciliteter.

En lille verden med store muligheder, og ikke uden grund bliver vi af mange kaldt for “Verdens bedste legeplads”.

SE MERE