Hverdagen

Skole og idræt hænger sammen

Som elev på Gym College Viborg bliver du en del af et stort fællesskab med en masse forskellige mennesker med samme interesse som dig!

Træningen er tilpasset din skolegang. I dit skema ligger 3 ugentlige træninger, derudover er der i fritiden mulighed for selvtræning, da skolens faciliteter står til rådighed.
Endvidere har du om aftenen mulighed for at træne med lokale forenings- konkurrencehold eller på DGI-landsdelshold.

Når du er elev på Gym College Viborg er du en del af miljøet på Gymnastik- og Idrætshøjskolen. Du bor sammen med de andre college-elever, og kommer også til at møde højskoleeleverne dagligt.
Hverdagen på Gym College er kendetegnet ved masser af liv og et højt aktivitetsniveau.

Vi forventer, at du tager gymnastikken seriøst, er motiveret og har lyst til at udvikle dig.

Træningen tager udgangspunkt i dit niveau – sammen laver vi en målsætning for dig,  så du fremadrettet har et helt klart mål med din træning.

Regler

Det er ikke tilladt at have alkohol skolen. Der vil i løbet af året blive afholdt fester sammen med højskoleeleverne. Der vil her være salg af øl og vin, som er tilladt at indtage i festlokalet. Euforiserende stoffer er ikke tilladt og vil medføre omgående bortvisning fra skolen.

Målsætning

Som en del af jeres ophold vil der hvert halvår blive afholdt en individuel målsætningssamtale. Her er det meningen at den enkelte elev, sammen med de tilknyttede undervisere, skal udarbejde en målsætning for træningen og livet på college. Vi lægger vægt på, at der er et godt og socialt fællesskab – selv om du flytter dig socialt og gymnastisk, er du hele tiden del af en gruppe, der støtter og bakker hinanden op.

Ansøg

Ansøg om optagelse på Viborg Gym College ved at udfylde en tilmeldningsformular. Vedhæft gerne udtalelser fra trænere og lærere, som kender dig allerede ved dette punkt.

Hvad vi forventer af dig…

Når du er elev på Gym College Viborg forventer vi, at du aktivt bidrager og deltager i det daglige liv på skolen.
Som elev på Gym College er du en del af forpligtende fællesskab, hvor alle er med til at gøre det til et godt sted at bo.
Du kommer til at indgå i den daglige rengøring af fællesarealer og college-gangen.
Ligeledes har du en uge ad gangen, hvor du hjælper til i køkkenet – ikke med madlavningen, men med borddækning og opvask efter aftensmaden.

Både rengøring og køkkenarbejde er en opgave, man deler med højskoleeleverne.

Maden

Kokken Villy og resten af køkkenet fremtryller de lækreste sunde retter hver dag. Gym College Viborg er et aktivt sted, og kosten skal selvfølgelig underbygge det. Det betyder, at maden på college både er næringsrig, sund og lækker at se på.

LÆS MERE