Undervisning og undervisere

Undervisning

Vi brænder for fordybelsen i både moderne dans og gymnastik – og vi er vilde med bevægelsesglæde, teknik og forskellige personligheder.
Vi arbejder med de områder, som vi finder interessante lige nu og her. Selv om vi brænder for moderne dans og gymnastik, arbejder vi også med stilarter som eksempelvis Jazz, Hip Hop eller House.
Vi inspireres i høj grad af holdets energi og niveau.

Vi vil gå i dybden med teknik i både moderne dans og i gymnastik, uanset niveau og krop. Vi arbejder på det personlige udtryk, grounding, center, flow og gymnastikkens totalbevægelser.

Hvem er vi?
Vi er begge undervisere på Gymnastik- og Idrætshøjskolen. Sammen har vi højskole- og collegeeleverne i fagene dans og gymnastik samt skolens elitehold – Viborg Gym Team. Denne brede undervisningsramme gør at vi hele tiden arbejder med forskellige fokusområder, niveauer og målsætninger, og det synes vi er super inspirerende!

Gæsteundervisere
Gennem åbne træninger, workshops, elitehold og når mulighederne byder sig, møder man på Gym College gæsteundervisere i andre genre indenfor rytmisk gymnastik og dans.

Undervisere

Merete Smedegaard er uddannet moderne danser fra Dansestudiet i Aarhus og Danceworks Berlin (en sammenlagt 6 år lang uddannelse). Hun har arbejdet professionelt som danser, underviser og koreograf de sidste 10 år i både ind- og udland.
Du kan læse mere om Meretes baggrund her.

Ane Lambæk er uddannet folkeskolelærer i 2007. Hun har 20 års erfaring med undervisning i gymnastik og dans i foreninger, på juniorhold, rep.hold, afterrep.hold, samt på div. kurser og workshops.
Hun har været efterskolelærer i 6 år og højskolelærer og eliteholdsinstruktør i 5 år. Ane har selv været aktiv gymnast på forenings- og landsdelshold, samt deltaget på Ollerups Elitehold i 3 år og DGI´s Verdenshold 99/00.
Du kan læse mere om Ane her.