Om os

Vil du kombinere din interesse for gymnastik med at du tager en ungdomsuddannelse, så er det helt naturligt at starte på Gym College. Vi har et tæt samarbejde med de forskellige uddannelsessteder i Viborg og vi udvider hele tiden samarbejdet, så du får flere uddannelser at vælge imellem.

Du kan tage den fulde uddannelse eller en mindre del af den, mens du går på Gym College.

På Gym College får du udfordringer på højt niveau – undervisningen bliver tilpasset dit niveau og sammen med træneren sætter I jer mål for fremtiden. Undervisning i gymnastik er tilpasset din skolegang. Du får 3-4 intensive træninger pr. uge i enten spring, rytmisk gymnastik/dans eller i alsidig fysisk træning. Om aftenen har du mulighed for at træne på de lokale opvisnings- og konkurrencehold.

Skolens mange faciliteter står til din rådighed det meste af døgnet – det betyder bl.a., at du kan træne frit i skolens fitnesscenter.

Din uddannelse er vigtig og du følger undervisningen på normale betingelser. Du kan få hjælp til at strukturere din hverdag, så du kan nå det hele.

Vores forventning til dig er, at du er en seriøs gymnast, som har lyst til at udvikle dig inden for gymnastikken og indgå i et socialt fællesskab.